Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POMIRLJIVA PORUKA: Demoni i Tramezzani zakopali su ratne sjekire

POMIRLJIVA PORUKA: Demoni i Tramezzani zakopali su ratne sjekire

Njihova svađa sada je stvar prošlosti

Istra je u sklopu devetog kola SuperSport HNL-a slavila protiv Osijeka 2:1, a poslije utakmice njihovi navijači sa sjeverne tribine podignuli su znakovitu poruku upućenu njihovom treneru Tramezzaniju

Naime, već neko vrijeme postoje tenzije na relaciji Tramezzanija i navijača Istre. Prvo je talijanski stručnjak jednom prilikom bio pogođen nizom uvreda na osobni račun, a vrhunac ove prepirke zbio se prošli tjedan, na Šubićevcu, kada je on uvredama odgovorio na određene povike koji su došli s tribine na kojoj su bili smješteni njegovi navijači. 

Ipak, izgleda kako je sve to sada stvar prošlosti. Demoni su nakon večerašnje pobjede uz taktove pjesme 'Noći istarske' podignuli poruku koja je glasila: 'Istra iznad svega' i tako zakopali ratne sjekire s trenerom Tramezzanijem. 

Vaša reakcija na temu