Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Rimac: Nismo poštovali neke osnovne stvari

Rimac: Nismo poštovali neke osnovne stvari

Odigrali smo individualno najlošiju utakmicu ove sezone - kazao je Kalajžić

Trener Splita Slaven Rimac nakon poraza od Zadra (55:84) je rekao:

- Igrači su bili svjesni što utakmica nosi. Ekipa možda psihološki previše očekuje. Nismo poštovali neke osnovne stvari koje smo do sada radili dobro. Mislim da je Zadar igrom od početka sam isprovocirao da im uđe trica od table ili šut na kraju napada. Igrali smo s prevelikom nervozom. Ne može se reći da nije bilo dobrih situacija. Teška serija. Idemo u Zadar dati sve od sebe. Psihološka prednost je na strani Zadra. Moramo odigrati hrabru utakmicu. Jedanput smo ih pobijedili. Moramo se pokušati što bolje odmoriti i spremni dočekati utakmicu u nedjelju - kaže Rimac, a na pitanje o sukobu Tišme i Mazalina odgovara: 

- Logično je da na ovakvoj utakmici dođe do nervoze. Za jednu ovakvu seriju je to normalno. Ne vidim tu neki veći problem. Moramo se okrenuti sebi da odigramo što bolje. 

Kapetan Splita Mate Kalajžić ovako je rezonirao poraz od Zadra. 

- Nema se što reći. Igrali smo loše, individualno najlošiju ove sezone. To je sve krenulo od obrane. Zadar je imao 50 skokova, tako ih se ne može pobijediti. Serija je duga, Zadar je izgledao bolje. Igrali su čvršće obranu. U napadu nismo mogli ništa pogoditi. 

Vaša reakcija na temu