Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SIGUR: Volim ovaj klub, volim ove navijače i nastavit ću davati sve od sebe!

SIGUR: Volim ovaj klub, volim ove navijače i nastavit ću davati sve od sebe!

'Osjećaj je bio nevjerojatan'

Nakon pobjede nad Lokomotivom (2:1), svoje komentar utakmice rekao nam je strijelac pobjedonosnog pogotka, Niko Kristian Sigur:

- Prije svega, volio bih se zahvaliti navijačima i suigračima. Na početku smo zabili gol, ali nakon njega smo malo pali. U drugom poluvremenu podignuli smo tempo i zabili smo pogodak, osjećaj je bio nevjerojatan. 

Nakon pogotka imao si zanimljivu proslavu. Mi smo to slavlje protumačili kao da govoriš: 'Mjesto mi je na terenu'. Poslije toga si otišao proslaviti i s trenerom. 

- Ta proslava mi je došla u trenutku. Kada postigneš pogodak, prepun si adrenalina. Ta poruka nije namijenjena nikome, ja samo volim biti na terenu. 

Od kad si postao reprezentativac Kanade trebaš puno više putovati. Misliš li da su ta daleka putovanja utjecala na tebe?

- Ne, nisu utjecala na mene. Znam da je puno ljudi komentiralo kada sam odabrao Kanadu umjesto Hrvatske, ali ne obazirem se na to. Moje vrijeme u kanadskoj reprezentaciji bilo je nevjerojatno. 

Ponekad igraš u sredini, ponekad na beku, a u posljednje vrijeme i na krilu. Koja je tvoja pozicija?

- Da, nakon ozljede sam često igrao na desnom krilu. Mislim da na toj poziciji mogu više pokazati neke svoje kvalitete kao što su brzina i dribling. Ja samo uživam biti na terenu.

Kakva je prognoza za dalje?

- Niti jedan utakmica u ovoj ligi nije laka. Svatko može pobijediti svakoga zato trebamo ići utakmicu po utakmicu, dan po dan. Idemo u dobrom smjeru, tako trebamo i nastaviti. Nadam se da možemo pobjeđivati uz malo manje stresa. 

A za tebe osobno?

- Nadam se kako ću nastaviti dobivati minute i pomagati momčadi. Moram priznati da sam dobio dosta kritika zbog svoje odluke, ali volim ovaj klub, volim ove navijače i nastavit ću davati sve od sebe, zaključio je Sigur.

Vaša reakcija na temu