Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Slaven Rimac: Prva utakmica je tek ispitivanje snaga, ali postavili smo se s karakterom!

Slaven Rimac: Prva utakmica je tek ispitivanje snaga, ali postavili smo se s karakterom!

'Tko prvi dođe do tri pobjede uspješno završava sezonu'

Evo što je nakon velike pobjede Splita nad Zadrom, kazao trener 'žutih' Slaven Rimac:

- Mislim da smo odigrali hrabru utakmicu, treba se reći da su momci bili koncentrirani, gdje smo ranije griješili, sada smo bili dobri - skok u napadu i tranzicija - kazao je Rimac, pa dodao:

- Vodstvo 1:0, nema se što treba pričati, prva utakmica je ispitivanje snaga, ali postavili smo se s karakterom, o svemu o čemu smo pričali danas se ostvarilo na parketu. Trebamo ostati skromni i spremiti se za drugu utakmicu, očekujemo iskorak Zadra, uvijek bi napravili  taj iskorak kada bi se našli u takvoj situaciji. Nema se što reći, tko prvi dođe do tri pobjede uspješno završava sezonu - nema veze što vodimo 1:0.

Vaša reakcija na temu