Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Trener pobjedničke momčadi prokomentirao vijest o odlasku u Lokomotiv

Trener pobjedničke momčadi prokomentirao vijest o odlasku u Lokomotiv

Htjeli smo seriju vratiti u Zadar. Uspjeli smo - kazao je Jusup

Trener Zadra Danijel Jusup bio je zadovoljan nakon što je njegova momčad slavljem na Gripama 84:55 izborila majstoricu u Višnjiku.

- Htjeli smo seriju vratiti u Zadar. Uspjeli smo. Dečki su bili toga svjesni. Defenzivno su bili koncentrirani, osjetila se energija. U nedjelju će to biti presudno. Bili smo energični, dobili smo bitku u skoku. Zahvaljujem navijačima što su došli u ovolikom broju. Sezona je duga, veliki je broj utakmica - rekao je Jusup, a na pitanje o velikoj nervozi na svaku sudačku odluku odgovara:

- Ovo je finale. Normalno je da su tenzije. Mislim da je sve bilo regularno. 

Prije utakmice u medije je izašla informacija da na kraju sezone napuštate Zadar i odlazite u ruski Lokomotiv iz Kubana. Što možete reći o tome?

- Ne bih to sad komentirao, ne znam za taj Lokomotiv. Nisam ja neka velika faca - zaključio je Jusup.

Dario Drežnjak u pobjedu Zadra ugradio je sedam poena.

- Od samog starta smo otvorili utakmicu kako smo i najavili. Čvrsta obrana, iz toga su dolazili laganiji koševi iz kontre. To nam je dalo sigurnost u igri. Statistika pokazuje male razlike, ali smo izdominirali u skoku. Energija i borba nam je donijela pobjedu. Nedjelja? Nadam se da će publika nastaviti kao i do sada, uz još jaču atmosferu. Tko bude imao više energije mislim da će taj pobijediti.

Vaša reakcija na temu