Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZLATKO DALIĆ: Ovo što mi radimo, to je svjetski fenomen!

ZLATKO DALIĆ: Ovo što mi radimo, to je svjetski fenomen!

'To ne mogu ni puno veće sile'

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom novi je ispit. U četvrtom kolu Lige nacija izabranici Zlatka Dalića u utorak (20.45 sati) gostuju u Varšavi protiv Poljske. Na početku press konferencije hrvatski izbornik odgovorio je na pitanje u čemu je tajna odličnih rezultata.

- Hrvatska radi velike rezultate, osvojila je tri svjetske medalje i to je fenomen u svijetu da jedna mala država to napravi. Sami ste rekli što je ključ, igramo dobar nogomet. Uz to imamo taj prkos, inat i ponos, a ovo što Hrvatska radi u zadnjih 6-7 godina je ravno svjetskom čudu. Puno veće sile ne mogu ovo što mi radimo - rekao je Dalić, a na pitanje o susretu s Poljskom odgovara:

Ovo nam je najvažnija utakmica, prva meč-lopta da osiguramo prolazak skupine. Poljska ima dva poraza zaredom, ali od velikih reprezentacija, Hrvatske i Portugala. Očekujem da će nas napasti, imali su dosta probleme i bili su daleko od gola, što nije dobro za Lewandowskog, jednog od najboljih napadača na svijetu. Ali kad je blizu golu, vrlo je opasan. Moramo ga odmaknuti od gola, imati posjed lopte i biti bolji nego prije tri dana protiv Škotske. Neće biti lako, moramo biti spremni na atmosferu i ovako veliki stadion. Bit će teško, ali vjerujem da možemo do pobjede.

Vaša reakcija na temu