Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Dječak ubio brata pa pobjegao, o ubojstvu obavijestio sestru

Dječak ubio brata pa pobjegao, o ubojstvu obavijestio sestru

Horor u Austriji

Strašan događaj dogodio se u Kindbergu u Gornjoj Štajerskoj u Austriji. U ponedjeljak poslijepodne 14-godišnjak je ubio svojeg 36-godišnjeg brata i o tome telefonom obavijestio sestru, piše Kronen Zeitung.

Zbog ozljeda, teških posjekotina i uboda, odmah se pretpostavilo da je napad bio nasilan. Na mjesto događaja izašlo je nekoliko policijskih patrola. Istovremeno je raspisana i tjeralica jer je 14-godišnjak pobjegao.

Policija ga je uhitila u blizini mjesta zločina. U njegovom ruksaku pronađeno je i oduzeto oružje kojim je je počinio ubojstvo - prema tvrdnjama policije, riječ je o sjekirama, prenosi Net.hr

Tinejdžer je izjavio, kako je priopćila policija, da je brata nasrnuo sjekirom zbog svađe koja je trajala već neko vrijeme i na kraju ga ubio. O obitelji se ne zna mnogo, policiji ranije nije bila poznata.

Vaša reakcija na temu