Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot HIT VIDEO Voditeljica Fox Newsa zahvalila Milanoviću zbog izjave o izbjeglicama

HIT VIDEO Voditeljica Fox Newsa zahvalila Milanoviću zbog izjave o izbjeglicama

'Hvala, Zorane'

Fox News je, u jednom od priloga kojim su standardno kritizirali Bidena, emitirao izjave visokih europskih političara o izbjeglicama iz Kabula nakon talibanske okupacije.

Video je u utorak navečer objavio jedan korisnik Twittera i od tada je hit na hrvatskom dijelu mreže. Na snimci gledamo voditeljicu Fox Newsa kako čita: 'Francuski predsjednik Macron kazao je da Francusku treba zaštititi od migranata'. 'Austrijski ministar unutarnjih poslova', nastavila je, 'smatra kako ne postoji razlog zašto bi Afganistanci sada dolazili u Austriju'.

I onda postaje zabavno: 'Hrvatski predsjednik Zoran Milanović izjavio je da bi svi oni trebali pronaći svoje mjesto u Americi. Hvala, Zorane', kazala je, prenosi Telegram.

To je manje-više točan citat predsjednikovog istupa od 22. kolovoza. Potencijalni migrantski val komentirao je izjavom kako bi što više izbjeglih Afganistanaca trebalo pronaći svoje mjesto u SAD-u. 'Mi simbolički možemo primiti manji broj ljudi. Nije više 2015., prigrlio bih manji broj ljudi geste radi. Prag tolerancije u malim zajednicama poput naše nije isti kao u primjerice Velikoj Britaniji. Nisam za to da se kaže ne može, ali postoje granice', izjavio je predsjednik prije mjesec dana.

Vaša reakcija na temu