Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay NESREĆA U HERCEGOVINI Šestero djece ozlijeđeno nakon pada s ringišpila

NESREĆA U HERCEGOVINI Šestero djece ozlijeđeno nakon pada s ringišpila

Očevid je u tijeku

U četvrtak oko 20 sati iz Doma zdravlja Ljubuški je prijavljeno u Policijsku upravu Ljubuški da je šestero malodobne djece zadobilo ozljede prilikom pada s ringišpila koji se nalazi u Ulici sestre Silvije Antić u blizini Gimnazije. 

Svi ozlijeđeni su nakon obrade u Domu zdravlja Ljubuški upućeni u Centar za urgentnu medicinu i hitni prijam SKB-a Mostar. Stupanj ozljeda će se naknadno utvrditi, izjavila je za portal Jabuka.tv glasnogovornica Uprave policije MUP-a ŽZH Mila Ćavar.

Policija osigurava mjesto događaja, a očevidne radnje nastavit će se u petak ujutro.

O događaju je izvješten dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu. Policijski službenici PU Ljubuški poduzet će daljnje mjere i radnje, zaključila je glasnogovornica Ćavar u izjavi za portal Jabuka.tv.

Vaša reakcija na temu