Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP STRAVA U AUSTRALIJI Ubila muža s kojim ima osmero djece, pilom ga raskomadala i ostatke bacila u kontejnere

STRAVA U AUSTRALIJI Ubila muža s kojim ima osmero djece, pilom ga raskomadala i ostatke bacila u kontejnere

'Stekla značajno neobjašnjivo bogatstvo'

Ubila je supruga, osakatila ga, pa dijelove njegova tijela bacila u kontejnere diljem grada. Australska policija sumnja da iza ovog nezapamćenog zvjerstva stoji Nirmeen Noufl, 53-godišnja supruga Mamdouha Noufla (62) koji je nestao u svibnju 2023.

Tada 62-godišnjak živio je u predgrađu Greenacre, njegov su nestanak u srpnju prijavili obiteljski prijatelji. Pokrenuta je istraga koja je s vremenom otkrila 'sumnjive okolnosti' u slučaju, piše Sky news.

Australske su vlasti u subotu objavile da su uhitile i optužile njegovu suprugu Nirmeen zbog sumnje za njegovo ubojstvo.

'Tužiteljstvo će na sudu tvrditi da je žena ubila svoga muža, raskomadala tijelo i dijelove stavila u plastične vreće, potom ih bacila u kante za smeće diljem Sydneya', kazao je detektiv Danny Doherty, dodavši da je ubojstvo bilo brutalno, jezivo i bizarno.

Sumnja se da je osumnjičena nožem i električnom pilom raskomadala tijelo svoga supruga zatim detaljno očistila kuću i zamijenila podove, objavio je 7News citirajući službenika. Njegovi ostaci nikada nisu pronađeni, kazao je detektiv, i sumnja se da će ikada biti otkriveni.

Doherty je istaknuo da je osumnjičena imala dosta koristi od smrti svoga supruga i da je 'stekla značajno neobjašnjivo bogatstvo'. Putovala je u Egipat te prodavala nekretnine.

Nirmeen je uhićena u Banks Houseu, jedinici za akutno mentalno zdravlje odraslih u bolnici Bankstown gdje je bila pacijent. Par ima osmero djece koji su još uvijek u procesu prihvaćanja gubitka oca, prenosi Net.hr

Na jučerašnjem saslušanju pred Okružnim sudom odbijena joj je jamčevina. Na sudu bi se opet trebala pojaviti u prosincu.

Vaša reakcija na temu