Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HGSS Slavonski Brod / Ilustracija TRAGEDIJA Iz Drine do sada izvučeno deset beživotnih tijela, među njima i devetomjesečna beba

TRAGEDIJA Iz Drine do sada izvučeno deset beživotnih tijela, među njima i devetomjesečna beba

Čamcem su pokušali prijeći iz Srbije u BiH

Pronađeno je deseto beživotno tijelo u rijeci Drini gdje se prevrnuo čamac u kojem se nalazilo oko 30 migranata. Nažalost, među žrtvama ove velike tragedije je i devetomjesečna beba, javlja Klix.ba.

Potpredsjednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pretragom Drine na području Ljubovije pronašli beživotno tijelo bebe i još jednog muškarca.

'Pretragom terena koja intenzivno traje od noćas, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su danas oko 15.30 sati, u mjestu Lonjin nizvodno niz Drinu, u blizini obale, beživotno tijelo bebe starosti oko devet mjeseci. Ona je, nažalost, i deseta žrtva prevrtanja čamca s ilegalnim migrantima koji su iz Srbije pokušali prijeći ovu rijeku između mjesta Drlače kod Ljubovije i Orlice u općini Zvornik', izjavio je Dačić.

Beba je bila s majkom čije je beživotno tijelo ranije danas izvučeno iz rijeke.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije do sada su izvukli tijela šest muškaraca, žene i bebe, dok su pripadnici policije Republike Srpske pronašli tijela dva muškarca. Pretraga se i dalje nastavlja.

Vaša reakcija na temu