Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Europol VIDEO Pogledajte spektakularno uhićenje plaćenog ubojice

VIDEO Pogledajte spektakularno uhićenje plaćenog ubojice

Likvidirao je mladića prerušen u starca

Srpska policija u suradnji s Europolom uhitila je u utorak opasnog plaćenog ubojicu kojeg je kriminalna organizacija angažirala da izvrši osvetnički plan.

Plaćeni ubojica bio je maskiran u starijeg muškarca. Identificiran je nakon što je Europol pružio ključne obavještajne podatke, kroz analizu šifriranih komunikacijskih platformi koje često koriste skupine organiziranog kriminala.

Zavjeru je orkestrirao šef organizirane kriminalne skupine, koji je odigrao ključnu ulogu u vrbovanju plaćenog ubojice i koordinaciji logistike atentata. Vođa kriminalne skupine organizirao je plan bijega ubojice, angažirao još dvojicu osumnjičenika za praćenje namjeravane žrtve te nabavio oružje kojim je izvršen atentat, a koje je u Srbiju uneseno posebno za napad.

Žrtva je ubijena u Beogradu 2021. godine. Napadač, koji se pretvarao da je stariji muškarac sa silikonskom maskom i šepajući, ubio je žrtvu pucajući joj u glavu dok je prolazio pored njega.

Vaša reakcija na temu