Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: U Le Meridien Lavu proslavljen početak ljetne sezone, provjerite kako je bilo

FOTOGALERIJA: U Le Meridien Lavu proslavljen početak ljetne sezone, provjerite kako je bilo

Tradicionalna fešta koju organiziraju na početku svake sezone

Na terasi luksuznog splitskog resorta Le Méridien Lav sinoć je tradicionalnom proslavom obilježen početak još jedne ljetne sezone. Proslavu je otvorio vlasnik splitskog resorta Le Méridien Lav, Mike Saran zahvalivši svim uzvanicima na dolasku i dugogodišnjoj podršci te najavivši nove planove vezano uz resort. I ovog je puta istaknuo ono što on smatra najvećom vrijednošću Le Meridien Lav resorta, te hrvatskog turizma općenito.

'Sve što radimo, što planiramo u budućnosti, radimo zajedno s vama i zbog vas - naših cijenjenih gostiju, naših vrijednih zaposlenika te naših dragih prijatelja. Lav nisam ja niti moj tim, Lav smo, odnosno ste, svi vi koji ste večeras s nama i koji zajedno s nama slavite početak svakog ljeta. Ponovit ću, naši zaposlenici najveća su vrijednost ovog resorta, zbog njih naši gosti dolaze i zbog njih se vraćaju. I ja sam im na njihovom trudu kao i pozitivnoj energiji iznimno zahvalan', istaknuo je Saran.

Svečanost je svojim dolaskom uveličao i posebni gost, senator SAD-a i demokratski kandidat na predsjedničkim izborima SAD-a 2020. godine, Cory Booker. Tijekom svog obraćanja nije krio oduševljenje Splitom i Podstranom te gostoprimstvom.

'Oduševljen sam ljepotom vaše zemlje, vašeg grada i ove predivne obale. Osobito sam oduševljen snagom i domoljubljem hrvatskog naroda kroz povijest i danas, kao i vašim gostoprimstvom, na čemu sam vam iskreno zahvalan. Ponosan sam i sretan biti vaš gost kao i prijatelj vaše predivne zemlje. Zahvaljujem Mikeu, svom prijatelju još od fakulteta, na pozivu u ovaj predivni grad i ovaj divan resort. Potpuno ga razumijem kad kaže da od ovog jedinstvenog mjesta, s ovim očaravajućim zalaskom sunca i magično plavim morem, želi napraviti najbolji i najljepši resort na cijelom Mediteranu. Razumijem ga sada i zašto se zaljubio u ovaj dio svijeta. Čestitam na svemu što ste postigli do sada, želim puno uspjeha u planovima i da i dalje uživate u ovom prijateljskom odnosu koji svi imate', rekao je.

Feštu koja se ne propušta svojim su prisustvom uveličali dugogodišnji prijatelji i partneri koje uz legendarni dalmatinski hotel vežu brojni lijepi trenutci. Naime, neraskidiva veza Lava i Splita seže u prošlost dulju od pola stoljeća, a iz svih izazova kroz koje je prošao tijekom desetljeća Lav je uvijek izlazio kao pobjednik, i mjesto na kojem su Splićani najradije provodili tople ljetne dane i večeri. Stoga je ova proslava, kako to uvijek biva kada je riječ o proslavama resorta Le Méridien Lav, bila ispunjena dobrom zabavom, ali i emotivnim reminiscencijama. Gradonačelnik Ivica Puljak sa suprugom Marijanom, Fani Čapalija, Jelena Perčin i brojni drugi do dugo u noć uživali su u čarobnoj atmosferi ove posebne ljetne večeri.

Na istom je tragu je bila i impresivna lista izvođača koji su ovu večer učinili jednom od onih koje se još dugo pamtite. U dobro raspoloženje uzvanike je uveo jedan od najcjenjenijih, višestruko nagrađivanih glazbenika, Ante Gelo, bez kojeg je postalo gotovo pa nemoguće zamisliti dobru zabavu, a na pozornici su se tijekom večeri izmijenile i tri dame. Lorena Bućan mlada glazbenica moćnog glasa, iza koje su već brojne nagrade publike i struke, Tajči jedna od najvećih pop zvijezda devedesetih čiji hitovi još uvijek pronalaze put do srca mladih generacija i legendarna Jasna Zlokić, koja je pred oduševljenom publikom izvela svoje bezvremenske hitove kao što su 'Skitnica', 'Povedi me', 'Ja sam ti jedini drug'...

Proteklih godina je potpuno završena rekonstrukcija smještajnih i hotelskih prostora kao i ciklus višegodišnjih ulaganja vlasnika hotela, češke Odien Group, a Le Méridien Lav, jedini resort s 5 zvjezdica u Splitu još jednom je pokazao kako i dalje podiže letvicu prema izvrsnosti kojoj kontinuirano teže kada je riječ turističkoj ponudi, ali i dobroj zabavi.

Vaša reakcija na temu