Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jakov Teklić i Mario Radić Filipović Akcija potpore Rotary kluba Solin projektu Gradskog društva Crvenog križa Solin

Akcija potpore Rotary kluba Solin projektu Gradskog društva Crvenog križa Solin

Donosimo fotogaleriju

U sklopu projekta Gradskog društva Crvenog križa Solin pod nazivom 'U službi humanosti', Rotary klub Solin se pridružio akcijom prikupljanja sredstava i kupnjom  uređaja za opremanje smještajnih jedinica za mlade osobe u dobi od 18- 26 godina, koje su u sustavu kao djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi. 

Ova suradnja ima za cilj omogućiti ovim mladim ljudima normalan nastavak života u sigurnim uvjetima. Rotary klub Solin je uspješno prikupio sredstva za kupnju perilice i sušilice rublja što je bio uvjet za početak pružanja usluge stanovanja. Rotary klub Solin također je donirao štednjak za opremanje odmarališta za djecu 'Voljak' koje je pokrenuto s ciljem omogućavanja odmora i oporavka djece i mladeži i njihovih roditelja, učenika iz socijalno ugroženih obitelji, djece s teškoćama u razvoju te osoba s invaliditetom.

Svečano uručenje doniranih uređaja održano je 24. lipnja 2024. u novoj zgradi Gradskog društva Crvenog križa Solin. Ovaj događaj označava početak suradnje Rotary kluba Solin i Gradskog društva Crvenog križa Solin u kontinuiranim naporima da se podrže ranjivi mladi članovi naše zajednice i osiguraju im se potrebni resursi za uspješan život.

Vaša reakcija na temu