Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot YouTube OGLASILI SE MAKARSKI VATROGASCI: Na izmaku smo snaga, ali borimo se i ne odustajemo

OGLASILI SE MAKARSKI VATROGASCI: Na izmaku smo snaga, ali borimo se i ne odustajemo

U gašenju jahte oštetila im se i oprema

Cjelonoćno gašenje jahte koja je planula na vezu usred Makarske na rivi uzelo je svoj danak. Građani su nestrpljivi, budući da je zbog intervencije zatvoren promet i vozilima i pješacima, još uvijek se razvija gusti crni dim, a vatrogasci priopćenjem pozivaju na strpljenje.

'Cijenjeni sugrađani i prijatelji, kao što znate, sinoć od 23.50 smo u akciji  gašenja plovila u gradskoj luci. U gašenju sudjeluju vatrogasci DVD-ova Baška Voda, Promajna, Makarska, Tučepi i Podgora, JVP Makarska te brod DVD-a Gomilica.

Nažalost, požar još traje te se borimo kako bismo ga obuzdali jer se radi o zapaljivim i lako zapaljivim materijalima. Na izmaku smo snaga, ali borimo se i ne odustajemo. Živi smo, hvala Bogu, ali, nažalost šteta je već prevelika u svakom smislu pa tako i u smislu vatrogasne  opreme.

Molimo vas za razumijevanje. Znajte da stvarno dajemo zadnji atom snage kako bi ovaj dim napokon prestao', poručili su.

Vaša reakcija na temu