Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: NK Osijek Osijek doveo vratara na posudbu iz Dinama

Osijek doveo vratara na posudbu iz Dinama

Novo ime na Opus Areni

Nikola Čavlina seli u Osijek. Mladi vratar koji je protekle dvije sezone branio za Lokomotivu stigao je na Opus Arenu na posudbu iz Dinama. 

Dinamo je ovog ljeta iskoristio i aktivirao otkupnu klauzulu koju je prethodno usuglasio s 'lokosima', a potom je dogovorena jednogodišnja posudba u Osijek.

- Posebno sam zahvalan sportskom direktoru Botu na ukazanom povjerenju. Izrazio je veliku želju da me dovede u Osijek, pričali smo dosta o svemu i na meni je bilo jedino da kažem, pristajem. Da, brzo sam se i rado odlučio za tu opciju. Presretan sam što sam došao ovdje jer mi je i otac više puta ispričao sve najbolje o klubu i ljudima koji u njemu rade. Sada je na meni pokazati zašto sam ovdje i zbog čega je direktorov izbor pao na mene - rekao je Čavlina nakon dolaska u Osijek. 

Čavlina je već peti igrač koji je ovog ljeta stigao u Osijek. Prije njega stigli su: Marko Soldo, Luka Jelenić, Pedro Lima i Ricuenio Kawal

Vaša reakcija na temu