Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Stranac u Pločama ukrao auto i vozio drogiran bez upaljenih svjetala

Stranac u Pločama ukrao auto i vozio drogiran bez upaljenih svjetala

Novčana kazna u iznosu od 3000 eura izrečena je 26-godišnjaku

Najveća novčana kazna proteklog vikenda na području Dubrovačko-neretvanske županije, u iznosu od 3000 eura, izrečena je 26-godišnjem državljaninu Švedske. On je u utorak rano ujutro zaustavljen na Jadranskoj magistrali u mjestu Sparagovići. 

Utvrđeno je kako je vozilo ukradeno na području Ploča. 

Osim toga, testiranjem je utvrđeno da vozač upravlja pod utjecajem droga, ali je odbio liječničko ispitivanje na droge koje je u takvim situacijama obavezno. 

Utvrđeno je i kako vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje, da nije imao upaljena svjetla na vozilu te da vozilo kojim je upravljao nema važeću prometnu dozvolu kao ni dokaz o tehničkoj ispravnosti te policu obaveznog auto osiguranja.

'Zbog otuđenja vozila i niza počinjenih prometnih prekršaja vozač je uhićen te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne svari, a za počinjene prometne prekršaje kažnjen je gore spomenutom novčanom kaznom. Policija je otuđeno vozilo vratila vlasniku', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu