Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POŽAR JAHTE NA RIVI Makarski gradonačelnik zahvalio žurnim službama

POŽAR JAHTE NA RIVI Makarski gradonačelnik zahvalio žurnim službama

'Olupina je u samom središtu grada pa se nadamo kako će biti ugašena i uklonjena što prije, ali u ovom trenutku je najvažnije da nitko nije ozlijeđen'

U makarskoj gradskoj luci, sinoć oko ponoći, došlo je do požara na jahti 'Acceptus', koja je plovila pod malteškom zastavom.

Požar gase vatrogasci s gotovo cijele Makarske rivijere, predvođeni JVP-om Makarska. Tijekom gašenja, plovilo je potonulo na bok, a zbog male dubine dio plovila je ostao iznad površine.

U trenutku nastanka požara na plovilu su bile tri osobe, koje nisu ozlijeđene.  

Gradonačelnik Makarske Zoran Paunović zahvalio je službama, a posebno vatrogascima, na pravovremenoj reakciji:

'Najvažnije je da nitko nije ozlijeđen. Sve gradske službe i vatrogasci su na terenu. Požar je pod kontrolom, a brod je ograđen plutačama za slučaj izlijevanja no nadamo se da do toga neće doći. Vatra i dim još uvijek stvaraju neugodnosti građanima koje ovim putem molim da se ne približavaju kako bi službe mogle odraditi svoj posao. Olupina je u samom središtu grada pa se nadamo kako će biti ugašena i uklonjena što prije, ali u ovom trenutku je najvažnije da nitko nije ozlijeđen', rekao je gradonačelnik Zoran Paunović koji je s hitnim službama na terenu.

Uzrok požara će utvrditi policija nakon očevida kojem će pristupiti kada plovilo bude u potpunosti ugašeno.

Vaša reakcija na temu