Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Albanac u Dubrovniku vozio zabranjenim smjerom - pijan i bez vozačke

Albanac u Dubrovniku vozio zabranjenim smjerom - pijan i bez vozačke

'Zaradio' kaznu od 2940 eura

Novčana kazna u iznosu od 2.940,00 eura izrečena je 36-godišnjem državljaninu Albanije koji je jučer, 7. srpnja, u jutarnjim satima uočen kako upravlja teretnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka zabranjenim smjerom na više dubrovačkih prometnica.

Utvrđeno je da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola od 2,18 g/kg, i to prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita, priopćili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Vozač je uhićen. Doveden je u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva nakon čega je, uz optužni prijedlog, odveden na nadležni Općinski sud gdje je kažnjen navedenom novčanom kaznom. 

Vaša reakcija na temu