Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BARBIR PONOSAN 'Dok živi ovaj grad, živjet će i ime Palmina'

BARBIR PONOSAN 'Dok živi ovaj grad, živjet će i ime Palmina'

'Pravda je spora, ali dostižna'

Nezavisni splitski gradski vijećnik Damir Barbir ponosan je na činjenicu da je Upravno vijeće dječjeg vrtića Marjan donijelo odluku i prihvatilo inicijativu da se vrtić područnog objekta Tamarin, Nazorov prilaz 2, promijeni u područni objekt Palmina.

'Pravda je spora, ali dostižna.

Dug je to koji dugujemo u prvom redu Palmininoj obitelji koja je bila čvrsta sve ove godine, dug je to slobodarskom Splitu koji je uvijek bio jedinstven protiv okupatora u svim vremenskim epohama. Dug je to svima nama koji smo živjeli spomen na našu heroinu…

Spomen njenog imena vječno će sjati nad našim gradom kao sjećanje na jednu hrabru mladu ženu i njenu neustrašivu borbu za slobodu. 

Dok živi ovaj grad, živjet će i ime Palmina!', napisao je.


Vaša reakcija na temu