Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Besplatan ulaz u Skrivenu Dalmaciju 9. listopada za 'Dane otvorenih vrata EU projekata'

Besplatan ulaz u Skrivenu Dalmaciju 9. listopada za 'Dane otvorenih vrata EU projekata'

Događaj organizira RERA S.D.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i ove godine organizira 'Dane otvorenih vrata EU projekata' koji će se diljem Hrvatske održavati u razdoblju od 5. do 20. listopada 2024. godine.

Cilj održavanja 'Dana otvorenih vrata EU projekata' je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

U sklopu 'Dana otvorenih vrata EU projekata' Javna ustanova RERA S.D. organizira događanje koje će se održati 9. listopada 2024. godine, od 9 do 16 sati, u Centru za posjetitelje Skrivena Dalmacija u Dugopolju, koji je izgrađen zahvaljujući EU projektu 'Skriveni habitati', čiji je nositelj Splitsko-dalmatinska županija te svim posjetiteljima darujemo besplatan ulaz. U zasebnom EU kutku  kroz multimedijalne sadržaje prezentirat će se mogućnosti financiranja EU projekata kao i predstaviti projekti koje Splitsko-dalmatinska županija i Javna ustanova provode ili su uspješno provele.

Više informacija dostupno je na poveznici https://dov.eufondovi.gov.hr/.

Vaša reakcija na temu