Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivica Olić prokomentirao nepozivanje Durdova u mladu reprezentaciju

Ivica Olić prokomentirao nepozivanje Durdova u mladu reprezentaciju

Pitanje o mladom hajdukovcu

Pred mladom hrvatskom nogometnom reprezentacijom do 21 godine dvije su utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2025. godine. 

Izabranici Ivice Olića obje utakmice igraju u Koprivnici, protiv Andore 11. listopada te četiri dana kasnije s Grčkom. S četiri boda 'mini vatreni' trebali bi biti sigurni za prolazak na završnicu. 

Izbornik Olić prokomentirao je mladog hajdukovca Brunu Durdova.

- Sigurno je interesantan. Sjajna budućnost je pred njim. Ne sumnjam da će jednom doći k nama, pa i u A reprezentaciju. Radujemo se svakom mladom igraču. Pred njim je da nastavi raditi ovako, težak je to put, ništa ne ide preko noći. Dosad je odradio par utakmica. Iz mog iskustva rekao bih da mu se ne smije stavljati teret A i U-21 reprezentacije. Nastavi li ovako igrati, dobit će pozive - rekao je Olić. 

Vaša reakcija na temu