Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dalmatinski bajkeri prikupili 10 tisuća eura za Filipa

Dalmatinski bajkeri prikupili 10 tisuća eura za Filipa

Pet moto klubova iz Splita, Klisa i Kaštela pokrenulo je lavinu

U još jednoj humanitarnoj akciji pet dalmatinskih moto klubova prikupljeno je 10 tisuća eura za liječenje petnaestogodišnjeg Filipa Leme, dječaka iz Kaštela koji se liječi od aplastične anemije u KBC-u Zagreb.

Ovoj inicijativi moto klubova Sjene, Uspomena i Quantum iz Kaštela, Vuk Samotnjak iz Splita i Free Riders iz Klisa, priključili su se prijatelji iz još četrdesetak klubova iz čitave Dalmacije i šire. Oni su u subotu došli u prostorije Moto kluba Sjene u Kaštel Štafiliću na simbolično obilježavanje zatvaranja sezone i još jednom pokazali svoje veliko srce.

Za ozdravljenje Filipa potrebna je terapija matičnim stanicama, odnosno presađivanje koštane srži. Nažalost, u registru ne postoji kompatibilan donor pa je i cilj ove akcije naglasiti važnost upisa u registar donora jer je lijek u svima nama, poručuju dalmatinski bajkeri.

'U ovom trenutku riječi su suvišne. Jedino mogu zahvaliti svim našim kolegama koji su došli u subotu, donirali sredstva za Filipa i njegovu obitelj i tako podržali našu akciju. Kad smo vidjeli koliko se bajkera pridružilo u prostorijama MK Sjena bili smo presretni i znali smo da smo uspjeli. Još nije kasno da nam se pridruže svi oni koji žele pomoći. To mogu napraviti uplatom na zaštićeni račun u Privrednoj banci Zagreb na ime Filip Lemo, IBAN:HR51 23400093114024164', poručuje inicijator ove humanitarne akcije Ivan Gojun, bajker splitskog Moto kluba Vuk Samotnjak.

Vaša reakcija na temu