Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Cesta u Rudi se zatvara do 15. prosinca

Cesta u Rudi se zatvara do 15. prosinca

Sanira se cjevovod

Iz Županijske uprave za ceste obavještavaju kako se zbog sanacije glavnog cjevovoda od VS Ruda do VS Sinj-Radošić, od pješačkog mosta na rijeci Rudi do kućnog broja Ruda 318, za sav promet zatvara LC67044 od četvrtka 24. 10. 2024. do 15. 12. 2024. godine.

'Kao glavni alternativni pravac određuju se ceste Otok-Ruda i Obrovac Sinjski-Jabuka. Privremena prometna signalizacija bit će postavljena na svim gravitirajućim raskrižjima, a po potrebi osigurat će se selektivno propuštanje vozila od općeg značaja (vozila: MUP-a, MORH-a, Hitne pomoći, vatrogasaca, i sl)', poručuju iz ŽUC-a i sudionike u prometu mole za strpljenje i pojačan oprez. 

Vaša reakcija na temu