Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vatrogasci Podgora Danas proglašenje prirodne nepogode za Podgoru

Danas proglašenje prirodne nepogode za Podgoru

Bujična poplava uzrokovala je velike materijalne štete

Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban danas će proglasiti prirodnu nepogodu za općinu Podgora zbog velike materijalne štete uzrokovane bujičnom poplavom. Sanacija i čišćenje trajat će danima. Pomoć u saniranju štete najavila je i Vlada, javlja HRT.

Predstavnici Hrvatskih voda s vatrogascima i općinskom načelnicom cijeli su dan bili na terenu. Održan je i sastanak na kojem je dogovoreno sustavno rješavanje problema bez odgode.

Iva Kuzmanić iz Hrvatskih voda potvrdila je da se odmah kreće s čišćenjem i sanacijom potoka kako bi se bujični tokovi što prije osposobili za moguće nove padaline. Dugoročno, planira se nastavak već pokrenutih projekata za bolje upravljanje vodotocima.

Vaša reakcija na temu