Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay TUČNJAVA NA ZENTI Sukobili se zbog psa kojeg je vlasnik vodio bez povodca

TUČNJAVA NA ZENTI Sukobili se zbog psa kojeg je vlasnik vodio bez povodca

Teško je ozlijeđen 36-godišnjak

Na Zenti je jučer došlo do verbalnog i fizičkog sukoba više osoba zbog 27-godišnjaka koji je šetao svog psa bez povodca. 

To je bio razlog sukoba sa 60-godišnjakinjom, 67-godišnjakom i 36-godišnjakom. U jednom trenutku su se fizički sukobili 27-godišnjak i 36-godišnjak koji je zadobio ozljedu u predjelu oka koja je nakon liječničke obrade kvalificirana kao teška tjelesna ozljeda.

'Protiv 66-godišnjakinje i 67-godišnjaka je podnijet Optužni prijedlog sukladno čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu