Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DAVOR MATIJEVIĆ: Nije istraga u splitskom SDP-u, stranci prijeti kazna AZOP-a zbog Barbira

DAVOR MATIJEVIĆ: Nije istraga u splitskom SDP-u, stranci prijeti kazna AZOP-a zbog Barbira

'Obiteljski prijatelj uskoro bivšeg predsjednika stranke je koristio baze podataka članova'

Predsjednik splitskog SDP-a, gradski vijećnik Davor Matijević, reagirao je na izjavu Damira Barbira koji je najavio tužbu zbog prepirke oko korištenja baze podataka bivše mu stranke.

'Nije točno da je istraga u splitskom SDP-u nego je SDP pod istragom AZOP-a (Agencije za zaštitu osobnih podataka) zbog toga što je naš bivši član Barbir koji je ujedno i obiteljski prijatelj uskoro bivšeg predsjednika stranke za vrijeme kampanje koristio baze podataka članova i simpatizera koje je posjedovao SDP.  Iste baze su mu bile dostupne dok je bio Izvršni tajnik za članstvo i simpatizere.

Zao mi je sto središnjica nije reagirala kad smo ih na vrijeme upozoravali, žao nam je što stranci prijeti kazna, ali to su stvari koje će stranka morati rješavat sa odlazećim predsjednikom koji je svog prijatelja stavio na listu za Sabor i prešutno mu odobrio da koristi naše baze podataka', napisao je.


Vaša reakcija na temu