Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DHMZ JAVLJA Sutra nestabilno i hladnije, moguć i snijeg

DHMZ JAVLJA Sutra nestabilno i hladnije, moguć i snijeg

Donosimo prognozu

DHMZ je objavio prognozu za sutra. Nestabilno i hladnije od prosjeka za sredinu travnja. Na kopnu promjenljivo i pretežno oblačno, a na Jadranu djelomice sunčano. Još u prvom dijelu dana kiša na istoku, pljuskovi i grmljavina u Dalmaciji. Poslijepodne su lokalni pljuskovi kiše mogući u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, a snijega u Gorskoj Hrvatskoj. 

Vjetar slab do umjeren sjeverni. Na Jadranu umjerena i jaka bura, pod Velebitom još prijepodne s olujnim udarima, a u Dalmaciji i zapadni te sjeverozapadni vjetar. 

Najniža jutarnja temperatura zraka od 1 do 6, na sjevernom Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije od 6 do 11, a drugdje duž obale između 11 i 16. Najviša dnevna uglavnom od 12 do 17 °C, u gorju i na istoku malo niža.


foto: DHMZ

Vaša reakcija na temu