Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Reakcija potpredsjednika Skupštine: Nije mogla ostati dama do kraja, župana ne želim za sada komentirati

Reakcija potpredsjednika Skupštine: Nije mogla ostati dama do kraja, župana ne želim za sada komentirati

HSP-ovac je iznio svoju verziju zašto je tražio ispriku pročelnice

HSP-ov potpredsjednik Skupštine Luka Roguljić reagirao je na tekst u kojem je tražio ispriku v.d. pročelnice Matee Dorčić.

'Na današnjoj županijskoj Skupštini raspravljalo se o lokacijama novih sidrišta koje je izradila 'Obala d.o.o.'.

Gospodin Vego je zajedno sa suradnicima prezentirao Studiju sidrišta u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Nakon prezentacije postavio sam niz pitanja o budućim sidrištima gospodinu Vegi na koja nisam dobio odgovor.

Pročelnici se nisam niti obratio.

Pročelnica Matea Dorčić je prije svog obrazlaganja prišla govornici županijske Skupštine i dobacila mi da ne postavljam glupa pitanja, već da dođem do nje u ured ako mi je nešto nejasno.

Nikakav hodnik, nikakva prepirka, samo bahatluk dotične pročelnice koja ima za pravo dobacivati potpredsjedniku županijske Skupštine da pita glupa pitanja.

Mišljenja sam kako glupih pitanja nema, samo glupih odgovora.

Zbog toga sam je javno upozorio da to više ne radi i da se javno ispriča, jer je prekršila kodeks ponašanja pročelnice koju plaćamo svi mi porezni obveznici

Tako se uposleni djelatnik Splitsko-dalmatinske županije ne smije ponašati prema vijećnicima koje su glasači izabrali.

Oporbene vijećnike razumijem jer sam u županijskoj skupštini u vlasti, u koaliciji  HDZ-a i HSP-a, a župana i njegove istupe ne želim za sada komentirati.

I dok se javno ispričavala, na žalost nije mogla ostati niti dama do kraja.'

Vaša reakcija na temu