Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com DRAMA KOD OMIŠA Pijan se posvađao sa ženom, prijetio joj oružjem i pucao u zrak ispred kuće

DRAMA KOD OMIŠA Pijan se posvađao sa ženom, prijetio joj oružjem i pucao u zrak ispred kuće

Policija mu je našla pušku, top i streljivo

Policija je dovršila istraživanje nad 67-godišnjakom kojeg su uhitili nakon što su zaprimili dojavu kako netko puca iz vatrenog oružja. Kada su ga pronašli bio je pijan. Izmjereno mu je 2,56 promila te je zadržan u policijskim prostorijama do otrježnjenja. 

Tijekom istrage je utvrđeno kako se 26. svibnja nasilnički ponašao prema ženi, prijetio joj vatrenim oružjem, nakon čega je ispred kuće ispalio nekoliko streljiva u zrak. 

U sklopu istrage mu je pretražena kuća, a nađena je automatska puška, 4 pripadajuća spremnika sa 75 komada streljiva, ručno izrađeni top u funkciji s barutom, kuglama i kapislama, 19 komada streljiva i dvije kubure, zračna puška s pripadajućom optikom i kutija s dijabolama

Ostvario je obilježja više kaznenih djela - dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, nedozvoljeno posjedovanje, izrada, nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, prijetnja i nasilje u obitelji. Nakon istraživanja je predan pritvorskom nadzorniku. 

Vaša reakcija na temu