Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU zadarska Dva vozača u Otoku sankcionirana zbog vožnje bez vozačke dozvole, jedan od njih bio i pijan

Dva vozača u Otoku sankcionirana zbog vožnje bez vozačke dozvole, jedan od njih bio i pijan

'Zaradili' optužne prijedloge

Jučer, 21. kolovoza 2024., oko 16 sati u mjestu Otok policijski službenici zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 46-godišnjak. Alkotestiran je i utvrđena mu je koncentracija alkohola u organizmu od 0,93 g/kg. Utvrđeno je i da upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno da nema položeni vozački ispit. Također, uz sebe nije imao osobnu iskaznicu.

Policijski službenici isključili su ga iz prometa. Protiv njega bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Također, istog dana u mjestu Otok zaustavljen je i 47-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom za kojeg je utvrđeno da upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Isključen je iz prometa i protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu.

Vaša reakcija na temu