Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HDMB i STA Hrvatski dani male brodogradnje i Sajam turističkih atrakcija od 13. do 16. lipnja u Marini Kaštela

Hrvatski dani male brodogradnje i Sajam turističkih atrakcija od 13. do 16. lipnja u Marini Kaštela

12. izdanje odoljelo je izazovima iznenadne pandemije koronavirusa, prolongiranju termina održavanja i najavama globalne ekonomske krize koja nam prema najavama 'kuca na vrata'

Ovogodišnje 12 . izdanje Hrvatskih dana male brodogradnje i Sajma turističkih atrakcija odoljelo je izazovima iznenadne pandemije koronavirusa, prolongiranju termina održavanja i najavama globalne ekonomske krize koja nam prema najavama 'kuca na vrata'. Manifestacija će se održati, kao i prošle godine, u Marini Kaštela, od 13. do 16. lipnja. 

'Najavljeno 12. izdanje ove manifestacije je uistinu posebno po mnogočemu. Prije svega, ovo je prvi sajam nautike i turizma u Europi i šire, koji se organizira nakon duže vremena, a iz svima poznatih razloga. Upravo na ovogodišnjem izdanju Hrvatskih dana male brodogradnje i Sajma turističkih atrakcija naglasak je u potpunosti stavljen na plovila domaćih proizvođača kao i na izlagače iz segmenta nautike i turizma koji su isključivo domaće tvrtke', poručuju Damir Skelin, jedan od organizatora. 

'Vrijeme u kojem živimo samo je potvrdilo važnost naše misije, koja punih 12 godina naglašava domaću proizvodnju! Zahvaljujući prije svega povjerenju naših izlagača, partnera iz Marine Kaštela i Grada Kaštela, te naših pokrovitelja OTP banke i tvrtke Tommy, osigurali smo da ponuda izloženih proizvoda bude prilagođena stvarnim potrebama našeg tržišta, ali i kvalitetnoj pripremi i potrebama ovog ljeta. 

Manja plovila, gumenjaci, brodska, nautička, plažna, komunalna oprema, električna vozila i drugi atraktivni proizvodi dio su naše ovogodišnje ponude. Prostrani morski ambijent Marine Kaštela, biti će sigurno mjesto Vašeg posjeta i kupnje proizvoda 'Po mjeri čovika'. Stoga, uz osiguran besplatan posjet i parking u Marini Kaštela, budite s nama u terminu 13.06. – 16.06.2020. Sajam svoja vrata otvara u subotu 13. lipnja, u 11 sati, na dan sv. Antona, sveca zaštitnika ribara, mornara, brodolomaca, ali i dobre žetve', poručuje Branimir Matijaca, u ime organizacijskog odbora.

Organizatori su se uz potporu Stožera civilne zaštite, pobrinuli da se i posjetitelji i izlagači, a uz pridržavanje mjera zaštite osjećaju ugodno i sigurno.

Vaša reakcija na temu