Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Htjela zaraditi na kriptovalutama pa ostala bez više od 21.000 eura

Htjela zaraditi na kriptovalutama pa ostala bez više od 21.000 eura

Policija istražuje slučaj

Policija iz Vodica je u petak zaprimila prijavu 50-godišnjakinje koja je prevarena za 21.850 eura.  

Od travnja do kolovoza 2024.godine, nakon što je preko društvene mreže stupila u kontakt s nepoznatim muškarcem radi ulaganja u kriptovalute, u više navrata je na njegov nagovor na različite račune uplatila novac.

Budući da do trenutka podnošenja kaznene prijave nije ostvarila dogovorenu novčanu dobit od ulaganja te da je navedeni muškarac prekinuo svaki vid komunikacije, oštećena 50-godišnjakinja izražava sumnju u počinjenje kaznenog djela prevare. Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu