Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU ŠK INCIDENT NA BAČVICAMA Stranac pijan udarao parkirana vozila, uhićen je

INCIDENT NA BAČVICAMA Stranac pijan udarao parkirana vozila, uhićen je

Jutros nešto prije 5 sati

Jutros oko 4.40 policijski službenici su na području Bačvica u Splitu uočili muškarca koji je u alkoholiziranom stanju narušavao javni red i mir. Nerazgovjetno je vikao te udarao rukama i nogama po parkiranim vozilima. 

Utvrđeno je da se radi o strancu. Policijski službenici su ga uhitili.

Utvrđena mu je koncentracija alkohola u organizmu od 2.25 g/kg i, s obzirom na stupanj alkoholiziranosti, odveden je na liječnički pregled. Doveden je potom u službene prostorije i zadržan do otriježnjenja.

Pregledom mjesta događaja utvrđeno je oštećenje na jednom vozilu. Vlasnik je upoznat s mogućnošću podnošenja prijedloga, priopćili su iz splitske policije. 

Vaša reakcija na temu