Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Kovačević optužila Ivoševića za verbalno nasilje: 'Treba li organizirati darivanje krvi kako nam je ne bio pio?'

Kovačević optužila Ivoševića za verbalno nasilje: 'Treba li organizirati darivanje krvi kako nam je ne bio pio?'

'Pozivam Puljka da javno zauzme stav o njegovom sve gorem vrijeđanju žena'

Marina Kovačević, predsjednica splitskog Gradskog kotara Šine, revoltirana je istupom dogradonačelnika Bojana Ivoševića na društvenim mrežama prema predsjednici Gradskog kotara Grad Lari Arapović Bonačić

'Trebaju li mjesna samouprava i Gradsko vijeće stvarno organizirati dobrovoljno darivanje krvi kako nam zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević više ne bi verbalno 'pio krv'? Verbalno nasilje prema jednoj predsjednici kotara nasilje je prema cjelokupnoj mjesnoj samoupravi! 

Javno pozivam gradonačelnika Ivicu Puljka da se javno izjasni i zauzme stav o ponašanju svog zamjenika i njegovom sve gorem i sve češćem vrijeđanju žena koje su demokratski i legitimno izabrane na funkcije u našem gradu! Nota bene, zamjenikovi verbalni ispadi bijesa i prijezira nekako zaobilaze članice najjače stranke u državi i koncentriraju se na manje stranke, nezavisne liste i izabrane na natječaju. Tko šuti - taj se slaže, gradonačelniče! Manjak discipline vojnika odgovornost je zapovjednika', objavila je Kovačević. 

Sve je započelo kritikom Arapović Bonačić upućenoj Ivoševiću. Problematizirala je odnos Grada prema kosirima kao strogo zaštićenoj vrsti pri postavljanju skele. 

'Smiri se i nauči osnove prije nego počneš štrapat'. U kontaktu smo i s udrugom za zaštitu ptica. Skela je stavljena bez mreže radi ptica. Postoji i pisani trag naloga, stoga se prestani sramotito. Ptica koja uđe u rupu 5 cm širine - misliš da ne može proletjeti kroz skelu', uzvratio joj je dogradonačelnik. 



Vaša reakcija na temu