Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Luka Ploče kupila zagrebačku tvrtku koja se bavi cementom

Luka Ploče kupila zagrebačku tvrtku koja se bavi cementom

Transakcija je vrijedna tri milijuna eura

Luka Ploče d.d. je potpisala ugovor o kupnji 100% udjela u trgovačkom društvu New concrete technologies d.o.o..

Procijenjena vrijednost transakcije iznosi 3.000.000 eura.

Riječ je o trgovačkom društvu koje u dugoročnoj potkoncesiji ima postrojenja za miješanje, testiranje te uvrećavanje cementa, a čijim stjecanjem će Luka Ploče d.d. postići objedinjivanje cjelokupne cementne infrastrukture.

Također, riječ je o trgovačkom društvu koje u svom vlasništvu ima plovilo registrirano pri Hrvatskom registru brodova za obavljanje djelatnosti jaružanja u Republici Hrvatskoj.

'Preuzimanje trgovačkog društva New concrete technologies d.o.o. pokazuje stratešku usmjerenost na daljnji rast Luke Ploče d.d. i diversifikaciju djelatnosti na nova tržišta, kao što su tržište cementa i tržište tehničkog održavanja plovnih puteva', poručuju iz Luke Ploče.

Vaša reakcija na temu