Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Grad Sinj Miro Bulj uručio zahvalnice policajcima: 'Istaknuli su se svojim izvanrednim radom'

Miro Bulj uručio zahvalnice policajcima: 'Istaknuli su se svojim izvanrednim radom'

Ugostio je Petra Domjanovića i Jozu Maleša

Povodom obilježavanja Dana policije sinjski gradonačelnik Miro Bulj uručio je zahvalnice dvojici policijskih službenika Policijske postaje Sinj, koji su se, kako je naglašeno, istaknuli svojim izvanrednim radom i profesionalnošću.

Zahvalnicu za dugogodišnji predan rad, iznimnu profesionalnost i nesebičnu posvećenost očuvanju sigurnosti primio je policijski službenik Petar Domjanović, uz obrazloženje kako je njegov doprinos lokalnoj zajednici značajno pridonio stvaranju sigurnog i ugodnog okruženja za građane.

Drugu zahvalnicu za izvanrednu službu i predanost obavljanju policijskih dužnosti primio je Jozo Maleš koji je prepoznat kao najbolji policijski službenik Policijske postaje Sinj za 2024. Njegov je rad, istaknuto je ovom prigodom, uvelike doprinio sigurnosti na području Sinja.

Uz gradonačelnika dodjeli su prisustvovali načelnik Policijske postaje Sinj Mislav Filipović Grčić i zamjenik gradonačelnika Denis Bobeta. Gradonačelnik Miro Bulj, koji je i sam bio policijski službenik za vrijeme Domovinskog rata, tom prigodom je uputio čestitke svim policijskim službenicima povodom Dana policije, ističući njihov neprocjenjiv doprinos sigurnosti građana i poboljšanju kvalitete života u zajednici.

Vaša reakcija na temu