Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAPAD NA PROMETNOG REDARA Sindikat traži djelovanje svih nadležnih institucija na jačanju sigurnosti

NAPAD NA PROMETNOG REDARA Sindikat traži djelovanje svih nadležnih institucija na jačanju sigurnosti

'Izloženi smo milosti i nemilosti pojedinaca koji se ne susprežu od verbalnog, a kako vidimo, i opasnog fizičkog nasilja'

Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika RH - Podružnica sindikata Gradske uprava Grada Splita najstrože osuđuje fizički napad na prometnog redara koji je u Stobreču brutalno pretučen obavljajući svoj posao.

'Fizički napadi na djelatnike Gradske uprave su nedopustivi. Od odgovornih tražimo žurno podizanje razine sigurnosti gradskih prometnih redara, jer je sigurnost elementarna vrijednost za funkcioniranje grada i države u cjelini.  

Ovaj napad, koji je mogao imati potencijalno tragične posljedice, još jednom potvrđuje da je dio službenika Grada, u obavljanju svojeg posla, izložen milosti i nemilosti pojedinaca koji se ne susprežu od verbalnog, a kako vidimo, i opasnog fizičkog nasilja. 

Ovakvi događaji dovode do narušavanja osjećaja sigurnosti, kako kod zaposlenika Gradske uprave, tako i građana u cjelini.

Stoga očekujemo djelovanje svih nadležnih institucija na jačanju sigurnosti, a ozlijeđenom prometnom redaru izražavamo punu ljudsku i kolegijalnu podršku', stoji u priopćenju splitske podružnice Sindikata državnih i lokalni službenika i namještenika.

Vaša reakcija na temu