Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com NEVJEROJATNO Stranim državljanima u taksiju greškom predana torbica s oružjem, policijski službenik u problemima...

NEVJEROJATNO Stranim državljanima u taksiju greškom predana torbica s oružjem, policijski službenik u problemima...

Policija je izvijestila o nesvakidašnjem događaju

Strani državljani su jučer samoinicijativno došli u trogirsku policijsku postaju i rekli da im je 31. svibnja u večernjim satima nakon obavljenog prijevoza na području Kaštela vozačica predala torbicu iz vozila, a za koju je mislila da je njihova i da su je omaškom ostavili u vozilu. Nakon odlaska vozila, utvrdili su da se u torbici nalazi pištolj i policijska značka. Navedenu torbu ostavili su na mjestu gdje ih je iskrcala i otišli, a navedeno su odlučili prijaviti jer ih je kontaktirao njima nepoznati muškarac koji je tražio povrat torbice. 

- Utvrđeno je da je muškarac koji je tražio povrat torbe policijski službenik čija supruga je obavljala poslove prijevoza upravljajući njegovim osobnim vozilom. Utvrđeno je da se u ostavljenoj torbici nalazio službeni pištolj, iskaznica i značka policijskog službenika ove uprave koji je s današnjim danom udaljen iz službe, a protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak. Također, zaprimljena je prijava vezano uz kazneno djelo Utaja, te se provodi istraživanje - navela je Antonela Lolić, glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske. 

Vaša reakcija na temu