Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVA VIJEĆNICA Stranka Centar izabrala zamjenu za Dujlović koja je podnijela ostavku

NOVA VIJEĆNICA Stranka Centar izabrala zamjenu za Dujlović koja je podnijela ostavku

Obavijest je potpisao Puljak

U stranci Centar su pronašli zamjenu za Danijelu Dujlović koja je dala ostavku na mjesto gradske vijećnice. Ivica Puljak kao predsjednik stranke Centar je protokolirao dopis da će je mijenjati Mladenka Vrcelj.

Buduća vijećnica do sada nije bila eksponirana u javnosti, nakon raskola stranke Pametno priklonila se bračnom paru Puljak. 

Dujlović je, prema navodima iz stranke Centar, podnijela ostavku jer je ranije dogovorena rotacija. U kuloarima se pak spominje da je uslijedila nakon burnije rasprave gdje je Dujlović izrazila negodovanje zbog nove povišice plaće šefovima u Banovini. Navodno joj je i teret relativno dobar odnos sa zviždačicom Majom Đerek.

Vaša reakcija na temu