Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Odabrana rješenja za novu zgrade vrtića i javne uprave u Omišu, pristigli radovi predstavit će se izložbom

Odabrana rješenja za novu zgrade vrtića i javne uprave u Omišu, pristigli radovi predstavit će se izložbom

Moći će se pogledati od 13. do 20. rujna

Grad Omiš organizira analognu izložbu svih radova pristiglih na natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zgrade centralnog dječjeg vrtića i nove zgrade javne uprave na području Ribnjak.

Izložba će biti postavljena u Ilirskom sjemeništu na Priku u Omišu. Otvorenje će se održati 13. rujna 2024. u 17 sati. Razgovor s ocjenjivačkim sudom planiran je istog dana s početkom u 18 sati. 

Izložba će se moći razgledati do 20. rujna svakim radnim danom u vremenu od 9 do 13 sati. 

Za zgradu centralnog dječjeg vrtića pristiglo je 29 radova. Za odabir idejnog rješenja nove zgrade javne uprave pristiglo je, pak, 17 radova.

Ocjenjivački sud jednoglasnom odlukom dodijelio je prvu nagradu za idejno rješenje zgrade centralnog dječjeg vrtića autoru rada DV-20 - ONDA ARHITEKTURA d.o.o. Potpisuju ga Mia Depolo, Nika Dželalija, Franjo Kovačević, Marin Penava i Krešimir Renić.

Prva nagrada za idejno rješenje nove zgrade javne uprave jednoglasnom odlukom dodijeljena je autorima rada UPR- 15. To su Domagoj Bolanča, mag. ing. arch., Zorana Šimunović, mag. ing. arch., Nikola Mikulić, mag. ing. arch., suradnik Juraj Hrga, dipl. ing.stroj.

S autorima prvonagrađenih radova Grad Omiš sklopit će ugovore za izradu idejnog, glavnog i izvedbenog projekta za svaku od zgrada.

Vaša reakcija na temu