Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay OTEŽAN PROMET Nesreća u Zagvozdu, vozilo u kvaru na brzoj cesti Solin-Klis

OTEŽAN PROMET Nesreća u Zagvozdu, vozilo u kvaru na brzoj cesti Solin-Klis

Zbog psa na dionici A1 vozi se uz ograničenje 60 km/h

Hrvatski autoklub izvijestio je jutros o poteškoćama u prometu na nekoliko prometnica. 

Na DC76 u Zagvozdu, na raskrižju s izlaznim krakom autoceste A1, dogodila se prometna nesreća. Vozi se uz regulaciju prometne policije;

Vozilo je u kvaru prije tunela Mihovilović na brzoj cesti Solin-Klis (DC1) u smjeru Splita. 

Nadalje, uočen je pas na autocesti A1 između odmorišta Zir i odmorišta Jadova u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog veće količine vode koja se ponegdje zadržala na kolniku potrebno je voziti opreznije. Veća je opasnost od odrona na cestama u gorju te duž Jadranske magistrale, priopćio je HAK. 

Zbog vode na kolniku zatvorene su ceste: na otoku Krku županijska cesta Krk-Vrh (ŽC5106) u naselju Salatić, županijska cesta Popovača-Gornja Garešnica (ŽC3131) u mjestu Podgarić te u Gornjoj Garešnici kod mosta prema Novom Selu. Zbog odrona na državnoj cesti Porozina-Cres (DC100) između mjesta Predošćica i Vodice vozi se jednim prometnim trakom, naizmjence.

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa. Potreban je dodatan oprez i strpljenje.

Vaša reakcija na temu