Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Piplica: Bromance u koaliciji Puljaka i Milanovića

Piplica: Bromance u koaliciji Puljaka i Milanovića

Prokomentirao nastavak suradnje

Član Gradskog odbora HDZ-a Split i predsjednik Temeljnog ogranka Mejaši Toni Piplica dao je svoj komentar na nastavak koalicije bračnog para Puljak i predsjednika Zorana Milanovića.

'Ili je stranka Centar odlučila potpuno podržati Milanovićevu politiku odobravanja ruske agresije na Ukrajinu ili su razvili svojevrstan stockholmski sindrom prema Kršitelju Ustava. Kako drugačije objasniti da je Puljak olako prešao preko uvreda svojoj supruzi i ponovno dao potporu verbalnom nasilniku.

Tako sad imamo situaciju da 'samodopadna narikača' podržava čovjeka čije je verbalno nasilje osjetila na vlastitoj koži, odnosno podržava onog kojeg je nazivala: 'Političarem čija riječ ne vrijedi puno' ili 'političarem koji je propustio svoju priliku' ili 'osobom koja se ulaguje desnici i sumnjivim organizacijama' pa je na nama da procijenimo tko je u ovoj suradnji licemjerniji.

U svakom slučaju stranka Centar kao junior partner pokazuje impresivnu razinu suradnje sa SDP-om čijeg predsjedničkog kandidata podržavaju nakon što su uspješno istrgovali njezin ulazak u Sabor na listi SDP-a čiji protuustavni premijerski kandidat je bio taj isti Milanović', poručio je.

Vaša reakcija na temu