Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ivošević: Ka' i svake godine, najbolji doček čeka vas u Splitu

Ivošević: Ka' i svake godine, najbolji doček čeka vas u Splitu

Prokomentirao najavljena imena

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević prokomentirao je imena koja će na Rivi uvesti Splićane u 2025. godinu.

'Zadnje dvije godine atmosfera na Rivi na dočeku Nove godine bila je fantastična, a vjerujemo da će takva biti i ove jer recept ostaje isti.

Nakon Severine (2023.) i Doris (2024.) , u 2025. kao headlinera dovodimo Dubiozu Kolektiv čiji nastup garantira energetsku bombu na pozornici.

Osim jednog velikog imena, tajna dočeka bila je da uz veliko ime koje je svima poznato uvijek ide i jedan izvođač po guštu najmlađih poput Vojka V (2023.) i Grše (2024.), takav model uvažavanja mladih od ove godine vidimo i u Zagrebu, a i mi nastavljamo u istom ritmu jer prije Dubioze na Rivi nastupaju Ujac i Netjak odnosno Bore Balboa i Peki.

Vama starijima će njihova imena biti apsolutno nepoznata, ali ako popričate sa svojom djecom računajte da su na Rivi za Novu godinu, a ako su malo mlađa vjerojatno i vi s njima.

Većina vas je vjerojatno čula za hitove poput Ganga i rera (Peki x Vojko V) ili Mangio pasta (Peki x Grše), ali mlađi će vam vjerojatno iz topa ispalit većinu njihovog materijala, od EP-a D33 (da zove se po državnoj cesti koja spaja mista odakle su Brodarica - Drniš) preko Borinog albuma Mercedes City pa do Pekijevog albuma Fortuna.

Da fešta potraje od prošle godine uključili smo i after na kojem su nastupili Kuzma & Shaka Zulu (2024.), a u 2025. godini s nama je švicarski DJ Antoine čiji ljetni hit Welcome to St. Tropez i 13 godina nakon izlaska i dalje je redovni dio repertoara u svim turističkim destinacijama.

Svakako ka i svake godine najbolji doček čeka Vas u Splitu. Vidimo se', poručio je.

Vaša reakcija na temu