Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PODRŠKA ŠKORI Splitski gradski vijećnici Mosta se većinom ne slažu s Ninčević-Lesandrić

PODRŠKA ŠKORI Splitski gradski vijećnici Mosta se većinom ne slažu s Ninčević-Lesandrić

Josip Markotić nije htio otkriti kome će dati svoj glas

Trojica od četvorice Mostovih splitskih gradskih vijećnika ne slažu se s donedavnom kolegicom Ivanom Ninčević-Lesandrić da Most nije trebao stati uz Miroslava Škoru.

Ante Čikotić, prvi čovjek splitskog Mosta ne dvoji oko podrške.

- Nije tajna da ću zaokružiti Škoru, dogovorili smo se na glavnom odboru, razgovarali dugo i zaključili tko bi bio najbolji izbor. Ivana je nezavisna kandidatkinja u platformi Mosta i to što je izašla s drukčijim stavom pokazuje našu širinu - kazao nam je Čikotić.

S njim se slaže Ante Bradarić-Šljujo koji nam je također potvrdio da Škori ide njegov glas, kao i Ivan Barišić, zamjena za Ninčević-Lesandrić u splitskom parlamentu. Tajnovit je pak Josip Markotić koji nije želio otkriti stoji li uz nezavisnog kandidata desnice.

- Ne bih se javno opredjeljivao - poručio je.

Vaša reakcija na temu