Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Policajac priskočio u pomoć i pomogao ugasiti požar na vozilu

Policajac priskočio u pomoć i pomogao ugasiti požar na vozilu

Na GP Vinjani Donji

U izlaznoj traci na GP Vinjani Donji u petak je izbio požar na vozilu. Vozač ga je pokušao ugasiti, ali nije uspijevao jer mu je aparat za gašenje bio neispravan. 

Granični policajac vidio je dim na vozilu pa je uzeo vatrogasni aparat, došao do vozila i ugasio plamen izvan poklopca, nakon čega su otvorili poklopac motora i u cijelosti je ugasio požar na vozilu.

Prema izjavi vozača, planulo je zbog tehničkog kvara na vozilu.

'Brzom reakcijom policijskog službenika požar je brzo ugašen, nastala je manja šteta na vozilu, a s obzirom na to da se vozilo nalazilo u koloni spriječena je mogućnost širenja požara i oštećenja drugih vozila koja su se nalazila na graničnom prijelazu', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu