Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka POLICIJA NAKON UTAKMICE HAJDUKA I GORICE: Privedene 22 osobe, jedna ozlijeđena

POLICIJA NAKON UTAKMICE HAJDUKA I GORICE: Privedene 22 osobe, jedna ozlijeđena

Na stadionu bilo 18.800 gledatelja

Na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica između HNK Hajduk i HNK Gorica. Gledalo ju je 18 800 posjetitelja.

'Privedene su ukupno 22 osobe zbog postojanje osnovane sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. 

Policijski službenici provodeći selektivni pregled nakon redara, na sjevernom ulazu kod 16 osoba pronašli pirotehniku koja je od njih oduzeta. 

Od ukupnog broja osoba koje su posjedovale pirotehniku, devet je maloljetnih osoba od kojih dvoje mlađih od 14 godina', priopćila je splitska policija.

Tijekom javnog okupljanja zbog korištenja pirotehnike ozlijeđen je jedan punoljetni muškarac. Odveden je u bolnicu na pružanje liječničke pomoći.

Vaša reakcija na temu