Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović/Pixabay Policija objavila nove detalje o padu zrakoplova na Hvaru!

Policija objavila nove detalje o padu zrakoplova na Hvaru!

Sve četiri ozlijeđene osobe trenutno se nalaze na liječničkoj obradi

Policijska uprava splitsko-dalmatinska objavila je nove detalje zrakoplovne nesreće na otoku Hvaru. Naime, u petak oko 14.15 sati u Starogradskom polju, u blizini sportskog aerodroma u Starom Gradu, došlo je do pada sportskog zrakoplova tijekom slijetanja.

Očevidom je utvrđeno kako je zrakoplovom upravljao 68-godišnji državljanin Francuske, dok se kao putnica u zrakoplovu nalazila 64-godišnja državljanka Francuske.

U događaju su ozlijeđene 52-godišnjakinja, 62-godišnjakinja i 47-godišnjakinja, sve tri državljanke Njemačke, koje su se kretale nerazvrstanom makadamskom cestom uz aerodrom na koju je pao zrakoplov. Ozlijeđena je i 64-godišnja putnica iz zrakoplova. Sve četiri ozlijeđene osobe trenutno se nalaze na liječničkoj obradi.

Radi utvrđivanja okolnosti nastanka ovoga događaja, u suradnji s Hrvatskom agencijom za civilno zrakoplovstvo, kriminalističko istraživanje se nastavlja. 

Vaša reakcija na temu