Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU SD POLICIJSKA KONTROLA NA DALMATINI Evidentiran 41 prometni prekršaj

POLICIJSKA KONTROLA NA DALMATINI Evidentiran 41 prometni prekršaj

Riječ je o prekoračenjima brzine i tehničkoj neispravnosti vozila

Od 10 do 15  sati na autocesti A1 Policijska uprava splitsko-dalmatinske je u koordinaciji  s cestovnim inspektorima Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Državnim inspektoratom i Centrom za vozila Hrvatske provela pojačane mjere nadzora vozila i vozača u cestovnom prometu.

'Tijekom akcije evidentiran je 41 prekršaj od kojih izdvajamo 18 za prekoračenje brzine i 18 za tehničku neispravnost', poručuju iz policije.

Mjere i radnje usmjerene su na pojačane aktivnosti nadzora cestovnog prometa u cilju povećanja sigurnosti cestovnog prometa i smanjenja mogućnosti nastanka najtežih prometnih nesreća. 


Vaša reakcija na temu