Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Preminula Tanja Bogdanović, regionalna direktorica PBZ-a za Dalmaciju

Preminula Tanja Bogdanović, regionalna direktorica PBZ-a za Dalmaciju

Nakon duge i teške bolesti

Nakon duge i teške bolesti u 48 godini je preminula Tanja Bogdanović, regionalna direktorica PBZ-a za Dalmaciju. 

Ožalošćena obitelj, partneri i kolege je opisuju kao mladu, energičnu i uvijek pristupačnu ženu koja je ulagala u znanje, bila spremna za nove izazove i trendove koje svaki posao nameće. Sudjelovala je u realizaciji nebrojeno građevinskih projekata i bila partner poduzetnicima, a poseban je fokus stavljala na izazove s kojima se susreću poduzetnice i razlikama u odnosu na muškarce. Živjela je i radila u Splitu, a cijeli životni vijek je provela u Privrednoj banci Zagreb gdje je strelovito napredovala. 

Bogdanović je rado i nesebično dijelila savjete i stečeno znanje s poduzetnicima, ponavljala im da budu otvoreni za svaku suradnju, da se umreže, te im nudila mogućnosti za lako dostupne i besplatne poslovne analize i edukacije. U poslovnom svijetu u kojem greške puno skuplje koštaju, Tanja Bogdanović je bila jedna od onih koja je ponavljala kako od toga ne treba strahovati, već da i pogrešne odluke treba prigrliti, jer kroz njih stječemo nova znanja. 

Posljednji ispraćaj pokojnice je sutra, 30. srpnja u 12 sati na Lovrincu. Ožalošćeni kolege i poslovni partneri od 11 sati se mogu žalovati obitelji prerano preminule Tanje Bogdanović.

Vaša reakcija na temu